Fonyódi aktivitási napok

2014. június 23. hétfő

A Fonyódi Városi Rádióamatőr Klub fennállásának 42. évfordulója és a Fonyódi napok rendezvényei alkalmából éterforgalmi aktivitási hetet hirdet.

Az aktivitás ideje: 2014. augusztus 4. és augusztus 10. közötti hét. Az aktivitási időszak alatt minden klubtaggal sávonként és üzemmódonként létesíthető összeköttetés, mely egy-egy pontot ér. Dupla pontot ér a HA3KHB állomással valamint a „Hableány” hajóról forgalmazó /MM állomásokkal készített QSO.

A klubhoz tartozó állomások: HA3KHB, HA1CU, HA1DQ, HA1DUQ, HA1SGU, HA1XE, HA1XS, HA1XU, HA1ZN, HA1ZV, HA2MI, HA3FPG, HA3FPI, HA3GO, HA3HK, HA3JF, HA3JK HA3LR, HA3LV, HA9RT, HG3FNK, HG3FLA, HG3FLY, HG3FLX, HG3IP, HG3IR, HG3LJ, HG3ST.

Használható üzemmód: CW, SSB, FM, Digital, az engedélyezett amatőr sávokon, a klub iránymutatása szerint elsősorban a 80m, 40m, 6m, 2m és a 70cm-es sávokon érdemes tagjaik után kutatni.

Az eredményekről nem kell jegyzőkönyveket küldeni, hiszen a klub naplóiból végzi el az értékelést, de felhívja a figyelmet: az összeköttetések során ajánlott közölni az aktivitásban való részvételi szándékot és egy elérhetőséget (lehetőleg e-mail címet), amin keresztül felvehetjük a kapcsolatot az eredmény közlése céljából.

A három legtöbb összeköttetést létesítő amatőr aktivitását oklevéllel ismerik el.