Karácsonyra lett munkanélküli a QSL-iroda vezetője

2021. december 24. péntek

December 20-ával bontotta fel a MRASZ a szerződést HA7TM cégével, ami által HG5DX Csaba is foglalkoztatva volt, mint QSL iroda vezető. Csaba karácsonyra lett munkanélküli.

A QSL-iroda vezetője 2015 óta látta el feladatát, mint megannyian méltatják kiválóan. Feladatának elvállalásakor a hivatás volt szempont, hiszen előtte egy védett munkahelyen dolgozott ötödik éve, lévén egészsége miatt rehabilitációs járadékot kap.

A feladat köré igazította az életét, lakásában egy szobát QSL válogatásra rendezett be – írta. Mint kiemelte, panasz soha nem volt a munkájára, legalább 30 fő az ő agitálására lépett be, vagy lépett be újra a szövetség tagjai közé.

Az ex QSL-irodás úgy látja, a szövetség embertelen döntést hozott. Bárhogy is, a napjainkra csak formális szerepet betöltő sportegyesület időzítése nem a legszerencsésebb, ha valaki tud segítő kezet nyújtani Csabának jelezze irányába.

Hogy mi lesz az iroda sorsa, miként érinti működését, a megújult Rádiótechnikából minden bizonnyal kiderül, legyen ez egy vizsgafeladat, lehetőség a bizonyításra és adassék meg ott a másik fél megszólalásának lehetősége, nem veszem el a kiadó kenyerét.