Karácsonyra lett munkanélküli a QSL-iroda vezetője

2021. december 24. péntek

December 20-ával bontotta fel a MRASZ a szerződést HA7TM cégével, ami által HG5DX Csaba is foglalkoztatva volt, mint QSL iroda vezető. Csaba karácsonyra lett munkanélküli.

A QSL-iroda vezetője 2015 óta látta el feladatát, mint megannyian méltatják kiválóan. Feladatának elvállalásakor a hivatás volt szempont, hiszen előtte egy védett munkahelyen dolgozott ötödik éve, lévén egészsége miatt rehabilitációs járadékot kap.

A feladat köré igazította az életét, lakásában egy szobát QSL válogatásra rendezett be – írta. Mint kiemelte, panasz soha nem volt a munkájára, legalább 30 fő az ő agitálására lépett be, vagy lépett

be újra a szövetség tagjai közé.

Az ex QSL-irodás úgy látja, a szövetség embertelen döntést hozott. Bárhogy is, a napjainkra csak formális szerepet betöltő sportegyesület időzítése nem a legszerencsésebb, ha valaki tud segítő kezet nyújtani Csabának jelezze irányába.

Hogy mi lesz az iroda sorsa, miként érinti működését, a megújult Rádiótechnikából minden bizonnyal kiderül, legyen ez egy vizsgafeladat, lehetőség a bizonyításra és adassék meg ott a másik fél megszólalásának lehetősége, nem veszem el a kiadó kenyerét.

friss | Mint HA2VR Gyula pontosított néhány apróságot, a MRASZ végülis nem december 20-ával, hanem 2022. március 22-ével bontotta fel a szerződést a QSL iroda működtetésére vonatkozóan és az Érd Városi Rádióklub SE-vel kötött megállapodást, nem pedig HA7TM cégével. A szerződést a QSL Iroda alapvető működésével kapcsolatban feltárt és többször jelzett problémák miatt mondták fel, mely többek között visszás helyzetet teremtett a tagdíjat fizetők számára is.