Rádióbérleti pályázatot hirdet a MRASZ

2021. december 01. szerda

Rádió bérletére hirdet pályázatot a Magyar Rádióamatőr Szövetség (MRASZ) elnöksége fiatal, keresettel nem rendelkező amatőrök számára. Persze az olló nem nyílik túl nagyra, a feltételek eléggé leszűkítik a pályázók körét.

A pályázati lapokat a rádióklubok vezetőitől lehet igényelni, a kiírás célja a fiatal, önálló keresettel nem rendelkező kezdő amatőrök számára rádió biztosítása.

Pályázni RH és URH adóvevőkre valamint a hozzájuk tartozó felszerelésre folyamatosan lehet fél éves időtartamig, melyet legfeljebb kétszer lehet ugyanennyivel meghosszabbítani – ez természetesen tevékenység kérdése.

Pályázni viszont csak a szövetség igazolt versenyzője tud, aki rendelkezik érvényes adóengedéllyel és van lehetősége antenna telepítésre. További feltétel, hogy a vele egy háztartásban élők ne rendelkezzenek rádióval, valamint vállalja különböző szervezeti versenyeken való részvételt. A pályázat irányítója itt az RH/URH OB-t, a HA-DX-et és a különböző ifi versenyeket ileltve aktivitásokat is felsorolja.