Holnap kerül fel a HA-QRP eredménye

2016. november 29. kedd

A verseny új szervezője, a MRASZ holnapig szabott határidőt magának, hogy feltegye a 43. HA-QRP eredményeit a verseny honlapjára.

A HA-QRP 1974 óta került megrendezésre a Rádiótechnika égisze alatt. Mint a korábbi szervezők szeptemberben írták, sajnos, a legutolsó etap sem igazolta várakozásukat és az érdeklődés tovább hanyatlott. A 35 logot küldőt látva levonták a tanulságot is: a verseny ezen formája felett bizony eljárt az idő.

Az okokon sokat lehet töprengeni, de a propaganda és a presztizs hiánya, a fogyó magyar amatőr társadalom bizony élen jár – és ezen apsektusokban azóta sem változott semmi.

Szó mi szó, a tradicionális versenyünk idén már merőben új szabályokkal – új módban, intervallumokban és sávokon – jelentkezett.

Mint a Magyar Rádióamatőr Szövetség (MRASZ) ígérte, november 30-ig közlik az eredményeket a honlapjukon, melyre ennek megfelelően már csak egyetlen napjuk maradt.

Decembertől hasábjainkon is merőben új időszámítás kezdődik, hiszen ezentúl napi rendszerességgel jelenkezünk rádióamatőr vonatkozású aktualitásokkal, hírekkel.

 

Késés-számláló: >100 napja nincs eredmény.